SØRKEDALSLØPET

Årets vakreste skogseventyr

Gratis guidet tur og testløping Sørkedalsløpet

Det er gratis testløp med guider onsdagene 23. og 30. august. Det guides på tider fra 55 minutter og til 90 minutter (som tilsvarer rask gange) i 11 km traseen og i raskt og rolig tempo i 3 km traseen. Løperne velger hvilken guidet gruppe de skal være med ifm start av testløpene. Traseen ble lagt om i 2014, så de som bare har løpt Sørkedalsløpet for den tid bør bli med på testløpet. Alle som skal delta oppfordres til å være med på testløpene, det er fint for å finpusseformen og man kan nok tjene noen minutter på å huske alle detaljer i løypa.

Løypene vil være greit ryddet fra 18. august. Det Løypene vil være lett merket fra 18. august, så det bør være mulig å finne frem uten guider. Løypene går ikke lengere over dyrket mark så det er anledning til å prøve løpe løypene fra 18. august. God tur

11 KM

Se 11-km løypa på film!
Det blir samme 11 km løype i år med noen små endringer i starten.
9,5 km av løypa går i skiløyper og på stier med god løpbarhet og med gode muligheter til å passere andre løpere. 1,5 km av løypa går på skogsbilvei (fra Lønnås ned mot Lokalet). Løypa er mer kupert enn den man løp i 2013 og foregående år, og man løper mye mer på sti, så man må beregne at man bruker ca 15 % lengere tid på den nye løypa sammenlignet med tider man hadde i den gamle løypa.

3 KM

Se 3-km løypa på film her!
Hele løypa går i SIFs langrennsløyper ved Lokalet. Løypa går i lett kupert terreng. Det er meget god løpbarhet i hele løypa, med gode muligheter til å passere andre løpere.
LØYPE:

11 km løype – kart over løypa kan sees på Runkeeper
>> Sørkedalsløpet 11 km

3 km løype – kart over løypa kan sees på Runkeeper
>> Sørkedalsløpet 3 km