SØRKEDALSLØPET

Årets vakreste skogseventyr

Arkiv 2011


Løpefest i regnvær 

Det er meldt mye regn i morgen ettermiddag og Sørkedalens Idrettsforening møter denne utfordringen med å sette opp et telt som vil kunne huse 400 – 500 løpere både før start og når man kommer i mål. Vi legger opp til løpefest i regnvær, så lenge man tåler å bli litt våt på bena og har med skift kommer dette til å gå supert. Dersom man har tilgang til terrengløpesko anbefales det. Etter løpet vil bli servert elgsuppe, pølser, saft (alt varmt), boller og cookies, og Sørkedalen Brass stiller med 17 mann. Vi trosser været med deltakerrekord og løpefest i regnvær!! Dog oppfordres alle som skal løpe i morgen til å danse soldansen før dere legger dere i kveld slik at vi muligens kan få glimt av solen over Sørkedalen fra 18:00 – 20:00 i morgen.

Væroppdateringer hos yr.no

Rekorddeltagelse på årets Sørkedalsløp – Møt opp senest kl 16:30 – 17:00 for å parkere og hente startnummer – Meld dere på via vår online løsning, unngå etterpåmeldinger

Det ligger an til å bli rekordmange løpere på årets Sørkedalsløp. Det kommer til å lede til at P-plassen på Lokalet ikke er stor nok til alle løperne. Løperne vil følgelig bli henvist til å parkere på Sandtaket ved Elveli og/eller på Skansebakken. Det innebærer en kort oppvarmingstur på mellom 5 og 10 min til Lokalet. Følg skilting og henvisninger mht parkering for Sørkedalsløpet fra butikken i Sørkedalen. Prøv å fyll opp bilen med venner og kjente som skal løpe Sørkedalsløpet.

NB ikke parker langs Sørkedalsveien. Vi vet av erfaring at biler som parkerer langs veien blir bøtelagt og at Ruter varsler Trafikketaten umiddelbart dersom biler parkeres langs veien.

Møt opp senest kl 16:30 – 17:00 for å parkere og hente startnummer, legg inn at det tar 10 minutter å komme seg fra der du parkerer til Lokalet.
Vi anmoder alle som skal delta om å melde seg på via vår online løsning som vil være åpen for registrering frem til kl 12:00 på løpsdagen for å unngå forsinkelser som følge av etterpåmeldinger på løpsdagen.

>> Finn frem til Lokalet (Bussrute, bil-parkering)