RESULTATER FRA TIDLIGERE LØP:

Resultater fra Sørkedalsløpet 2010
Sørkedalsløpet 2010 er ferdig for i år og rekordmange deltok, hele 301 gjennomførte årets løp med start fra Sørkedalens idrettslokale. Vi ønsker alle velkommen tilbake neste år!

Resultater fra det 35. Sørkedalsløpet (2009)

Sørkedalens IF innbød for 35. gang til Sørkedalsløpet, skogs- og mosjonsløp,
tirsdag  1. september 2009. 207 fullførte årets løp. Her kan du se alle resultatene:

Resultater fra det 34. Sørkedalsløpet 2008 i Sørkedalen.

Sørkedalsløpet ble arrangert tirsdag 2. september, her har vi fått resultatene fra årets løp:

Det 33. Sørkedalsløpet 2007 i Sørkedalen.

Resultater fra Sørkedalsløpet 2007:

I år som ifjor var Tarjei Sandnes raskest brukte 39.28 – var 27 sekunder raskere enn ijor. Nr 2 var Jon Petter Nygaard fra Ren-Eng 39.57, og Gudmund Høst fra Heming på 40.10. Dette var «medaljevinnerne». Blant damene var Siri Størmer suveren blant

Det var 136 som gjennomførte 11 km og 17 på 3 km – totalt 153 deltagere.

Det 32. Sørkedalsløpet 2006
Det var fine forhold og bra løpstemperatur under årets Sørkedalsløp, som ble arrangert for 32. gang. Det var 129 som deltok på 11 km og 12 trimmere på 3 km.

Raskeste kvinne var Anne Jorunn Hodne fra OSI, som brukte 43.19 på sine 11 km. Raskeste mann var Tarjei Sandnes fra Vidar som brukte 39.55 og var eneste mann under 40 minutter. Begge vinnerne vant med klar margin.

Det 31. Sørkedalsløpet 2005
Det deltok 113 i årets løp fordelt med 93 på 11 km og 20 på 3 km, det var fint vær og bra løpsforhold.
Raskeste kvinne var Anne Jorunn Hodne fra OSI som brukt 45.20 på de 11 km, foran Margretha Baumann fra Vidar som hadde 46.53. Raskest av mennene var Jon André Preststulen fra Tjalve som utklasset sine konkurrenter, han vant på 37.55.  Nummer 2 totalt var Pål Stakston Kvinge fra Viking T og IF som brukte 41.08.

Det 30. Sørkedalsløpet 2004
Det var 67 som fullførte 11 km, og 16 som fullførte 3 km. Raskest av jentene var Beate Jelstad fra OSI 49.35 og raskest av gutta var Lars Reed fra Bærums skiklubb med 41.08.

Det 29. Sørkedalsløpet 2003
Resultat Sørkedalsløpet 2003: 71 fullførende deltakere totalt. 42 på 11 km mot 49 ifjor.
Jorunn Rekkedal og Tore Eidsaas vant det 29.Sørkedalsløpet
Tore Eidsaas fikk dermed revansj på årets toer Thomas Støkken som slo ham med 10 sekunder ifjor da Støkken vant.