Sørkedalens IF takker alle som deltok i det 44. Sørkedalsløpet og ønsker alle velkommen tilbake til neste år, – tirsdag 3. september 2019 kl 18:00

Årets Sørkedalsløp ble avviklet tirsdag 4. september i strålende solskinn. Det var om lag 1000 påmeldte deltagere og det var ca 910 som fullførte årets løp. Fordelt med ca 260 i 3 km løypa og ca 650 i 11 km løypa. Løypa var veldig bra ryddet av løypemannskapet og ble rost opp i skyene av løperne. Den blir bedre og bedre år for år.

Bestetid og Vandrepokalene vinnere i 11 km traseen ble Ingeborg Lind, Milslukeren (K23-29) med 49:05 og Iver Tildheim Andersen, Rustad IL (M18-19) med 43:13.

Det er hyggelig at det er mange familier hvor både store og små deltar i Sørkedalsløpet og at det er så god deltakelse fra våre naboklubber (de samme som er med i Naborunden på ski) i både 3 km og 11 km løpet (viser her til påmeldte), Røa 110, Try 79, Fossum 78, Sørkedalens IF 46, Njård 43, Heming 42, Ready 15, Vestre Aker Skiklubb 14 og Øvrevoll Hosle Idrettslag 7. Vi setter veldig stor pris på at alle våre naboklubber aktivt markedsfører Sørkedalsløpet som et egnet løp for både store og små og håper at dere fortsetter å gjøre det også i årene som kommer. I Naboklubbkonkurransen ble det delt første plass mellom Fossum og Røa med plassiffer 4 og med Try på tredje plass med plassiffer 6. Veldig hyggelig å notere at det videre ble to pallplasseringer på Sørkedalens IF, Njård, Heming, Vestre Aker Skiklubb og Øvrevoll Hosle Idrettslag.

Det er gøy å se at det er tenåringene hevder seg meget sterkt i både herre og dameklassen. Dette viser at Sørkedalsløpet er i ferd med å utvikle seg til å bli et løp hvor ungdommen setter pris på å delta og det er vi veldig stolte av. Dette betyr ikke at vi på noen måte disser de eldre løperne, men vi verdsetter stort at vi har mange unge som deltar i vår 3 km trase og er veldig glade for at de løper 11 km traseen når de gror til og man er klar for en lengre tur.

Vi retter er stor takk til Kikutstua og Baker Hansen som skaper en fantastisk stemning for løperne etter målgang med elgsuppe og gode bakervarer.

Det rettes også en stor takk til:

  • Alle våre naboklubber som aktivt markedsfører Sørkedalsløpet som et egnet løp for både store og små
  • Sørkedalen Brass som spilte under hele arrangementet
  • Bull Ski & Kajakk for utdeling av startnr og bidrag med premier
  • Løvenskiold, Oslo kommune og lokale grunneiere for at vi får arrangere Sørkedalsløpet på deres grunn
  • Alle medlemmene i Sørkedalens IF som gjør en fantastisk dugnadsinnsats som leder til at vi kan forbedre arrangementet av Sørkedalsløpet år for år

[wdi_feed id=»1″]