Treningstider Sørkedalens IF’s løyper

OPPDATERT 19. December 2022 se detaljer i plan under.

Bymiljøetaten jobber på spreng med å strø og måke, dermed sinker det utkjøring av snø til 1, 2, 3 km. MEN – det er en nydelig 600 meter sløyfe på jordet. Nytt av året er også nytt lys i lysløypa. Velkommen. Vi setter pris på at dere også betaler parkering – i år har vi satt igang ett sesongkort.

ØNSKET PRAKSIS FRA KLUBBER:

  • ALLE klubber bes respektere trenings- og renntider (se under). Av god gammeldags folkeskikk, om ikke annet.
  • Klubber som tenker å arrangere treninger hos oss er velkomne til det i angitte tider. På egen risiko for hvor mange som har valgt å ta turen inn til Sørkedalen. Dersom gruppene er av 10 stk eller flere bes det om at dere melder fra til SIF ved erling.da@gmail.com – så skal vi forsøke å koordinere.

Det er stor pågang til våre løyper i år – og titter man ut av vinduet skjønner man hvorfor. Vi setter pris på om organiserte kan respektere treningstidene som gitt under. Minner også om parkeringsavgift – som går ukortet til vedlikehold av idrettslokalet, løyper og brøyting. Ved spørsmål om løypetider og diverse ta kontakt til erling.da@gmail.com

Informasjon til klubber / organiserte som ønsker å trene i skiløypene til Sørkedalens IF.

  • Idrettslokalet driftes og vedlikeholdes på dugnad av alle foreninger i Sørkedalen, med Sørkedalens IF som ansvarlig eier.
  • Skiløypene, 1 og 2 km lysløyper, samt 3 og 5 kilometerløypene driftes og vedlikeholdes av Sørkedalens IF, med god hjelp av Røa IL.  
  • Skiforeningen eier og drifter Snøkanon-anlegget, og med dugnadsinnsats fra Sørkedalens IF og Røa IL produseres det snø til både skileik og løyper.
  • Bymiljøetaten kjører ut snøen i lysløypene.
  • Skiforeningen preparer løypene.

Vi ønsker i utgangspunktet alle klubber fra kretsen velkomne til å trene i våre løyper, men henstiller alle naboklubber til å respektere Røa og Sørkedalens treningstider. Vi har nedenfor satt opp oversikt over når man kan trene i våre løyper og når de skal anses for å være reservert. Denne er oppdatert per 30. Januar 2020.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag FredagLørdag Søndag
Før 18.00
Trening for alle.
Før 18.00
Trening for alle.
17.00 – 19.00
reservert trening for RØA
Før 18.00
Trening for alle.
Trening for alle. Hele dagen Trening for alle. Hele dagen
18.00 – 19.30 reservert trening for
RØA.
18.00 – 19.30
reservert trening
for SIF.
18.00 – 19.00
reservert trening
for SIF / Røa
 
Etter 19.30
Trening for alle.
19.00-20.00
reservert trening for RØA.
   

Velkommen til Lokalet i Sørkedalen. HUSK – VIS HENSYN TIL YNGRE LØPERE (barn).

Betal P-avgift – det går utelukkende til drift av Idrettslokalet og løypene – alt gjøres på dugnad, men maskiner, drivstoff, strøm og vedlikehold koster!

Hjelp oss å holde det pent.