Årsrapport fra barnefotballen

I løpet av vår- og høstsesongen 2017 har barnefotballen aktivisert både store og små. Vi har hatt våre kjære Lilleputter fra barnehagen i sving på fotballbanen bak skolen, i bingene og grusbanen på Lokalet. Fotballfokuset har vært noe diffust, da vi har rettet treningen mer mot «allidrett» med motorikk og koordinasjon, samt MYE bevegelse!

Videre har vi 1. til 5. klasse med mange ivrige sjeler som har fokusert på gode oppvarminger og energiske kamper. Barna har vært inndelt i forskjellige grupperinger etter klasser og antall oppmøtte, og har hatt mange fine stunder på banen i både sol, ikke-så-mye sol og REGN! Men det har ikke stått på fotball motet!

Fotball utvalget står for vårdugnaden hvert år, og med godt oppmøte og mange flinke hender fikk vi gjort en hel del oppgaver, som: maling, oppsett av binger, rydding i løype traséer, opprydning og mange andre ting.

Jeg vil med dette takke alle gode bidragsytere til Fotball utvalget og SIF, og vil benytte anledningen til å takke for meg som utvalgsleder. Det har vært to begivenhetsrike år og håper på mange gode stunder på fotballbanen i fremtiden!

Jørgen Bjørnholt

Leder fotballutvalget