Velkommen til Sørkedalen historielag

 

Sørkedalen historielag dekker Sørkedalen og området rundt. Vi er med våre mer enn 400 medlemmer en av Oslos største historielag. Vi arrangerer møter og turer. Turene kan være spaserturer i vårt nærområde eller bussturer i Nordmarka eller til interessante plasser på Østlandet. Du behøver ikke være medlem for å delta, men vi setter pris på at de som deltar også melder seg inn. Dette koster kr. 250 i året. Da får du også hvert år tilsendt fire nummer av vårt medlemsblad «På stubben». Du kan melde deg inn her.

Planlagte aktiviteter 2020.

Alle planlagte møter og turer første halvår 2020 er avlyst. Aktiviteter for høsten kommer vi tilbake til når situasjonen er avklart. Neste nummer av «På stubben» vil komme i juni.

Avskrifter  av kirkebøker og folketellinger for Sørkedalen finner du her.

Nyhet: Døde 1850-79.

Er du ennå ikke medlem i historielaget? Som medlem får du vårt medlemsblad «På stubben» fire ganger i året. Der finner du mye interessant stoff enten du er utflyttet sørkedøl, nyinnflyttet eller bruker dalen til tur og friluft. 

Her kan du melde deg inn.

Søker du etter slekt i Sørkedalen eller er interessert i historien til en gård i dalen eller Marka, anbefaler vi å ta en titt på Sørkedalens bosetningshistorie.

Kjøp vår bygdebok

«Sørkedalen – Bygda i byen»

Boka koster nå kr. 250,- og kan bestilles hos Ann Mari Gulbrandsen

Tlf. 975 32 676 eller E-post an-gul@online.no

Ved postforsendelse tilkommer porto/emballasje.

Boka selges også i museumsbutikken på Bogstad og i Røa Bokhandel.