Årets vakreste skogseventyr

Resultater naboklubbkonkurransen

Resultater Naboklubbkonkurransen 2014

Det er god deltakelse fra våre naboklubber i Sørkedalsløpet, i 2014 var antall deltagere fra hver klubb som følger: Røa 120, Fossum 87, Try 81, Njård 81, Heming 39, SIF 44, Ready 8, Vestre Aker Skiklubb 11 og ØHIL 2. Vi synes det er veldig hyggelig at Sørkedalsløpet samler så mange barn og unge fra våre naboklubber.
Det var Fossum som vant Naboklubbkonkurransen i 2014. Fossum fikk plassiffer 3, med Røa som en god nummer to med plassiffer 5. SIF, Heming og Try markerte seg med hver sin tredjeplass. Det var en velfortjent seier til Fossum som hadde svært mange løpere på pallen i de forskjellige klassene.

Resultater Naboklubbkonkurransen 2013

Det er veldig hyggelig å notere at det er mange familier som deltar i Sørkedalsløpet. Det er god deltakelse fra våre naboklubber (de samme som er med i Naborunden på ski), Røa 104, Fossum 85, Try 75, Njård 58, Heming 55, SIF 50, Ready 14, Vestre Aker Skiklubb 10 og ØHIL 4. Det er gøy at Sørkedalsløpet samler så mange barn og unge fra våre naboklubber.

I Naboklubbkonkurransen ser det ut til at det er Fossum som trakk det lengste strået i år, de fikk plassiffer 4, med Heming som en god nummer to med plassiffer 5 og Røa på en hederlig tredjepllass med plassiffer 8. Det var en velfortjent seier til Fossum som hadde svært mange løpere på pallen i de forskjellige klassene.

Resultater Naboklubbkonkurransen 2012

Naboklubbkonkurransen ble i 2012 vunnet av Røa som vant klassene menn 60-64, 65-69 og 70-74, med Fossum tett bak med første plass i klassene J 15-17, G15-17 og andre plass i K 50-54. Vi håper andre klubber kan gi Røa god konkurranse i årets naboklubbkonkurranse. Beste klubb i fjorårets løp var Tyrving, men de deltar ikke i naboklubbkonkurransen.